Bekijk de gallery

Vintage wedding in Breda

Trouwen in vintage stijl. Met een te gekke volkswagen bus als trouwvervoer. In het prachtige theater de Avenue in Breda. Dát is een bruidspaar dat lekker eigenwijs trouwt in hun stijl. Perfecte inspiratie voor de vintage liefhebber. Angela & Stephanie konden die lach niet van hun gezicht krijgen, zo gelukkig zagen ze eruit. Wat hebben die twee dames een lol samen. Trouwfotograaf Marieke van Beleef jullie Bruiloft heeft dit allemaal mogen vastleggen.

Er heerste een prima stilte voor de storm. Waar Stephanie nog enigszins relaxed was, gierde bij Angela de zenuwen door haar lijf. Maar de kat moet natuurlijk ook gewoon eten tussendoor. Wachtend achter het busje, stond Stephanie klaar om haar Angela voor het eerst te ontmoeten. Wat een heerlijk moment was dat! Zo intens blij om elkaar voor het eerst in hun trouwkleding te zien.

Ondanks dat het zonnetje zich nog niet echt liet zien, was het prima weer om te shooten in de Loonse en Drunens duinen. Trouwfotograaf Marieke van Beleef jullie Bruiloft had een aantal grappige en mooie opdrachten voor dit lieve koppel in petto. Om zo het beste in hen naar boven te halen. Zo heb je ook helemaal niet in de gaten dat je op de foto gaat.

Met het busje van Trouwbus Tilburg mochten ze ook nog het Valkenbergpark in Breda in om daar de fotoshoot af te ronden. Het is maar goed dat ze een ontheffing hadden, want het parkbeheer kwam toch even kijken wat we aan het doen waren.

In de Avenue worden wel vaker Lindyhop feestjes gegeven tijdens Breda Jazz. Het was daarom extra leuk om deze nu te zien als trouwlocatie. Met de oude details en ornamenten van de club zoals het vroeger was. Het was een persoonlijke ceremonie, met een mooi woord van de zus van Stephanie. En er werden geloftes uitgesproken met een kleine knipoog.

Het was ook op deze plek waar de groepsfoto met de fietser is geschoten. Als trouwfotograaf ben je achter de camera altijd zo druk bezig om iedereen even enthousiast te krijgen, dat je helemaal niet in de gaten had dat zelfs een fietser er blij van werd. Kei leuk!

En het feest zou niet compleet zijn zonder een spetterende Lindyhop dans helemaal. Zo opende Angela & Stephanie hun feest waar gelijk daarna het dak eraf ging!

Meer nieuws + blogs