Bekijk de gallery

Een spectaculair sprookje: Rick en Morris

Wat doe je als je helemaal verknocht bent aan Disney en zelfs beide een jaarabonnement hebt op Disneyland Parijs? Dan trouw je natuurlijk in Disney-stijl!
Of althans, dan zorg je dat je trouwdag eruitziet als jullie sprookjeshuwelijk met toffe Disney details.

Maar zelfs daar hoef je je niet helemaal aan vast te houden. Want Rick & Morris deden het precies zoals het bij hen past. Met veel bravoure en spektakel. Ze droegen beide hetzelfde dieprode pak, reden rond in een Moris oldtimer en het hele decor was overladen met prachtige bloemstukken.
De centerpieces voor de dinertafels hadden ze helemaal zelf gemaakt. Iedere tafel had zijn eigen Disneyfilm. Tot in de kleinste details uitgewerkt. Zo goed zelfs dat ervan buitenaf al vraag naar was om enkele over te kopen.

Ook het taartmoment hoef je helemaal niet te doen na de ceremonie of voorafgaand aan de borrel of receptie. Rick & Morris kozen ervoor om alle gasten, wanneer de avondgasten ook waren binnengedruppeld, te trakteren op taart. Een grote taart voor zichzelf en de daggasten en miniversies voor de avondgasten. De taart bevatte bijzondere smaakcombinaties van passievrucht en rozemarijn. Lekker fris en bloemig, net wat anders dan we gewend zijn.

“Laat het feest maar beginnen,” moeten ze gedacht hebben. Met een romantische wals op het themanummer van Disney’s Beauty & the Beast werd de dansvloer geopend. Maar niet nadat Rick voor Morris nog een heuse flashmob in petto had, waar slechts een handjevol mensen van op de hoogte was. Toen was de dansvloer pas echt geopend.

En als je dacht dat dit het hoogtepunt van de avond was, dan heb je het mis. Want zo had Morris op zijn beurt weer een fantastische verrassing voor Rick. Halverwege de avond werd de show gestolen door niemand minder dan Drag Queen Antonia In The Building.

Kijk, dit is nou wat we bedoelen met “your wedding, your rules!”

Foto’s: Beleef jullie Bruiloft
Bloemen: Magnolia Bloemen 
Locatie: Klasse Theater Tilburg 
Taart: Nayley’s Cakes

Meer nieuws + blogs