The OG Lobsters

In het voorjaar van 2022 leerden Marieke en Jolanda elkaar kennen. Twee zielen, één gedachte wat betreft de trouwbranche in Nederland. We hadden gelijk een fijne klik en we vullen elkaar perfect aan om onze ideeën van de grond te krijgen.

In het najaar van 2023 wordt onze awesome trouwbeurs eindelijk werkelijkheid! Lobsters for Life is een feit. Een weddingfair voor iedereen die zich niet in een hokje laat proppen en liever niet de trends wilt volgen.

Jolanda

Hi, ik ben Jolanda, de kleurrijke vrouw achter Jojo’s Weddings & Events. Ik ben niet in een hokje te plaatsen en ben dan ook vooral voor díe bruidsparen die zich niet de trends laten voorschrijven. Hoewel ik al enkele jaren in Arnhem woon (en ook in Nijmegen heb gewoond), ben ik mijn Zuid-Limburgse roots niet vergeten. Ik sta jullie van begin tot eind bij met schwung, gezelligheid en een creatieve blik. Laat mijn lichte OCD en voorliefde voor checklists in jullie voordeel werken. En mochten jullie een huisdier bij jullie grote dag willen betrekken, dan juicht deze mopsenmama dat alleen maar toe!

Marieke

Hoi hoi, Ik ben Marieke, trouwfotograaf van Beleef jullie Bruiloft. Samen met mijn man Max en onze katten Bijoux, Frits & Lola, vormen we een fijn gezinnetje in een huisje in het centrum van Tilburg. Samen, maar zonder de katten, maken we graag mooie reizen en wandelingen door de natuur.

Mensen omschrijven mij als integer, rustig, geduldig en ik heb aandacht voor detail. Ik vind het fijn om mensen op hun gemak te stellen en ik vind belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn. En ik heb een sterk vermogen om iemands karakter en kenmerken aan te voelen. Dit zie je terug in mijn foto’s. Ze zijn natuurlijk en écht zoals jij bent.

Nieuws + Blogs

Kan ik een weddingplanner wel betalen?

Kan ik een weddingplanner wel betalen?

In Nederland lijkt er nog steeds een taboe te rusten op het inhuren van een professional voor zaken waarvan men vindt dat je het best zelf moet kunnen. Het plannen van een bruiloft wordt hier ook onder geschaard.

In dit blog bespreken we een aantal redenen waarom ook jullie een weddingplanner kunnen inhuren!

Lees meer
Post-bruiloft dipje?

Post-bruiloft dipje?

De post-huwelijksblues is een veelvoorkomende emotionele ervaring die sommige stellen ervaren na hun bruiloft.

Het is belangrijk om te beseffen dat deze gevoelens volkomen normaal zijn en niets zeggen over jullie relatie of toewijding aan elkaar. Ze zijn eerder een natuurlijke reactie op de belangrijke verandering in jullie leven die een huwelijk vertegenwoordigt.

In dit blog nemen we deze post-huwelijksblues onder de loep, waardoor jullie zullen begrijpen waarom ze zich voordoen, en zullen we enkele strategieën delen om ermee om te gaan.

Lees meer

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: ongeldige feed ID.