Blog

Met het laatste nieuws, tips, verhalen, vlogs en nog veel meer Lobsters for Life inspiratie en plezier!

Meer blogs

Kan ik een weddingplanner wel betalen?

Kan ik een weddingplanner wel betalen?

In Nederland lijkt er nog steeds een taboe te rusten op het inhuren van een professional voor zaken waarvan men vindt dat je het best zelf moet kunnen. Het plannen van een bruiloft wordt hier ook onder geschaard.

In dit blog bespreken we een aantal redenen waarom ook jullie een weddingplanner kunnen inhuren!

Lees meer

Meer blogs en nieuws

Post-bruiloft dipje?

Post-bruiloft dipje?

De post-huwelijksblues is een veelvoorkomende emotionele ervaring die sommige stellen ervaren na hun bruiloft.

Het is belangrijk om te beseffen dat deze gevoelens volkomen normaal zijn en niets zeggen over jullie relatie of toewijding aan elkaar. Ze zijn eerder een natuurlijke reactie op de belangrijke verandering in jullie leven die een huwelijk vertegenwoordigt.

In dit blog nemen we deze post-huwelijksblues onder de loep, waardoor jullie zullen begrijpen waarom ze zich voordoen, en zullen we enkele strategieën delen om ermee om te gaan.

Lees meer
Kindvriendelijk Of Kindvrij?

Kindvriendelijk Of Kindvrij?

Bij het plannen van jullie bruiloft is de gastenlijst erg belangrijk. Je wilt die personen uitnodigen die dichtbij jullie staan. Eén vraag komt dan al snel naar boven: nodigen jullie kinderen van vrienden en familie ook uit? In dit blog bespreken we de mogelijkheden en geven we jullie enkele tips.

Lees meer
Drie Tips Om Jullie Intieme Bruiloft Memorabel Te Maken

Drie Tips Om Jullie Intieme Bruiloft Memorabel Te Maken

Tijdens de Covid-19 pandemie konden bruiloften niet of slechts heel beperkt doorgaan. Veel stellen kozen ervoor om hun bruiloft uit te stellen. Andere besloten in kleine kring te trouwen. Deze noodzaak voor intieme bruiloften heeft zich vertaald naar een trend die nog zeker wel enkele jaren zal aanhouden.

In dit blog geven we jullie enkele handvaten om jullie intieme bruiloft memorabel te maken!

Lees meer
Love Like a Rainbow – een styled shoot van Lobsters for Life

Love Like a Rainbow – een styled shoot van Lobsters for Life

Als Lobsters for Life staan wij voor trouwen op jullie manier, zonder concessies aan heersende trends en achterhaalde tradities. Ook willen wij uitdragen dat iedereen prachtig is en zich goed kan voelen en fijn kan bewegen in een trouwsetting. Dit ongeacht leeftijd, geslacht/gender, geaardheid, lichaamsbouw etc.

Bij deze styled shoot hebben wij standhouders van onze aankomende weddingfair ingezet. Een prachtige gelegenheid om samen te werken en aanstaande bruidsparen te inspireren.

Lees meer
Vijf Redenen Waarom Een Weddingplanner Een Goed Idee Is

Vijf Redenen Waarom Een Weddingplanner Een Goed Idee Is

Jullie zijn verloofd! Wat ontzettend leuk! Na de eerste roze wolk en felicitaties komt dan de volgende stap: het plannen van jullie bruiloft.

Misschien zijn jullie heel georganiseerd en hebben jullie er het volste vertrouwen in om dit allemaal zelf te doen. Ben je echter niet zo handig met dingen plannen? Of hebben jullie het al enorm druk met jullie werk en sociale leven, en duizelt het jullie nu al? Dan kan het handig zijn een weddingplanner in te huren.

Lees meer
Budget tips voor jullie bruiloft

Budget tips voor jullie bruiloft

Tijdens de voorbereidingen voor jullie bruiloft speelt jullie budget een grote rol. Ongeacht of jullie werken met een groot of klein budget, het is hierbij handig enkele zaken in gedachten te houden bij het maken van jullie keuzes. Daarom in dit blog 8 tips om het meeste uit jullie budget te halen.

Lees meer
“Advies” over jullie bruiloft dat echt bullshit is!

“Advies” over jullie bruiloft dat echt bullshit is!

Wanneer jullie bezig zijn met het voorbereiden van jullie bruiloft, krijgen jullie van jan en alleman gevraagd en ongevraagd advies. Vaak goedbedoeld, maar vaak ook uiterste bullshit. Want dit advies komt vanuit hun oogpunt, hoe zij vinden dat een bruiloft hoort te zijn.

Maar jullie bruiloft is van jullie! Dus die gaat lekker op jullie manier.

In dit blog 8 mythes over hoe je bruiloft eruit hoort te zien.

Lees meer
Trouwen in een Schots thema

Trouwen in een Schots thema

Wanneer je helemaal idolaat bent van een bepaalde cultuur en hun gebruiken, waarom zou je dat dan niet terug laten komen in jullie trouwdag? Bijvoorbeeld wanneer je fan bent van Schotland en de rijke tradities die daarbij horen. Wanneer je echt fan bent van een land...

Lees meer

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: ongeldige feed ID.