Bekijk de gallery

Een creatief roze stel uit Rotterdam

Vivian van The Sugarcoated Company heeft een heerlijke fotoserie gemaakt die wij graag delen. Sandro en Melissa zijn een super artistiek en kleurrijk Rotterdams koppel en dat is terug te zien in deze foto’s. Hondje Marley completes the fam.

 

Wij genieten ervan dit stel lekker zichzelf te zien zijn in stylish en kleurrijke outfits en accessoires. Zelfs Marley’s tuigje is fel en opvallend! En zo hoort het ook wanneer je foto’s van jullie zelf laat maken: laat zien wie je bent en verstop je niet achter brave, neutrale conventies.

 

Daarom is het ook zo belangrijk een fotograaf te vinden wiens stijl jullie aanspreekt maar ook die begrijpt wat jullie willen.

 

Bij Vivian kun je terecht voor trouwfotografie, maar ook voor gave portretten en boudoir fotoshoots. Ze is heerlijk zichzelf en wil dan ook graag dat jullie je op je gemak voelen voor de camera. Zo krijg je namelijk de mooiste foto’s.

 

Oh en wist je dat ze ook de powervrouw achter Miss Pin-Up Benelux is?!

Meer nieuws + blogs

Kan ik een weddingplanner wel betalen?

Kan ik een weddingplanner wel betalen?

In Nederland lijkt er nog steeds een taboe te rusten op het inhuren van een professional voor zaken waarvan men vindt dat je het best zelf moet kunnen. Het plannen van een bruiloft wordt hier ook onder geschaard.

In dit blog bespreken we een aantal redenen waarom ook jullie een weddingplanner kunnen inhuren!

Lees meer
Post-bruiloft dipje?

Post-bruiloft dipje?

De post-huwelijksblues is een veelvoorkomende emotionele ervaring die sommige stellen ervaren na hun bruiloft.

Het is belangrijk om te beseffen dat deze gevoelens volkomen normaal zijn en niets zeggen over jullie relatie of toewijding aan elkaar. Ze zijn eerder een natuurlijke reactie op de belangrijke verandering in jullie leven die een huwelijk vertegenwoordigt.

In dit blog nemen we deze post-huwelijksblues onder de loep, waardoor jullie zullen begrijpen waarom ze zich voordoen, en zullen we enkele strategieën delen om ermee om te gaan.

Lees meer