Bekijk de gallery

Een creatief roze stel uit Rotterdam

Vivian van The Sugarcoated Company heeft een heerlijke fotoserie gemaakt die wij graag delen. Sandro en Melissa zijn een super artistiek en kleurrijk Rotterdams koppel en dat is terug te zien in deze foto’s. Hondje Marley completes the fam.

 

Wij genieten ervan dit stel lekker zichzelf te zien zijn in stylish en kleurrijke outfits en accessoires. Zelfs Marley’s tuigje is fel en opvallend! En zo hoort het ook wanneer je foto’s van jullie zelf laat maken: laat zien wie je bent en verstop je niet achter brave, neutrale conventies.

 

Daarom is het ook zo belangrijk een fotograaf te vinden wiens stijl jullie aanspreekt maar ook die begrijpt wat jullie willen.

 

Bij Vivian kun je terecht voor trouwfotografie, maar ook voor gave portretten en boudoir fotoshoots. Ze is heerlijk zichzelf en wil dan ook graag dat jullie je op je gemak voelen voor de camera. Zo krijg je namelijk de mooiste foto’s.

 

Oh en wist je dat ze ook de powervrouw achter Miss Pin-Up Benelux is?!

Meer nieuws + blogs

Kindvriendelijk Of Kindvrij?

Kindvriendelijk Of Kindvrij?

Bij het plannen van jullie bruiloft is de gastenlijst erg belangrijk. Je wilt die personen uitnodigen die dichtbij jullie staan. Eén vraag komt dan al snel naar boven: nodigen jullie kinderen van vrienden en familie ook uit? In dit blog bespreken we de mogelijkheden en geven we jullie enkele tips.

Lees meer
Drie Tips Om Jullie Intieme Bruiloft Memorabel Te Maken

Drie Tips Om Jullie Intieme Bruiloft Memorabel Te Maken

Tijdens de Covid-19 pandemie konden bruiloften niet of slechts heel beperkt doorgaan. Veel stellen kozen ervoor om hun bruiloft uit te stellen. Andere besloten in kleine kring te trouwen. Deze noodzaak voor intieme bruiloften heeft zich vertaald naar een trend die nog zeker wel enkele jaren zal aanhouden.

In dit blog geven we jullie enkele handvaten om jullie intieme bruiloft memorabel te maken!

Lees meer