Bekijk de gallery

Rockin’ Peacock

Deze styled shoot is geïnspireerd door stellen die niet bang zijn om gedurfde keuzes te maken. Hierbij ging Jolanda van Jojo’s Weddings & Events uit van een stel dat houdt van live rockmuziek en cruisen op een klassieke motor. Ze willen dat hun kleurrijke en edgy stijl weerspiegeld wordt in hun trouwdag.

De huidige huwelijkstrends zullen misschien niet alle stellen aanspreken. Als gevolg hiervan hebben deze stellen vaak moeite om leveranciers te vinden die bij hun stijl passen. Dit geldt vooral in Nederland, met zijn houding van “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”. Door te werken met een mix van “traditionele” en minder conventionele leveranciers, wil Jolanda stellen laten zien dat ze een fantastische bruiloft kunnen hebben zonder te hoeven passen in de huidige trendy hokjes.

Helaas was het de hele week grijs en guur, maar op de dag van de shoot hadden we – afgezien van een stevige bui eind van de ochtend – een stralende zon. De toch nog wat onstuimige wolkenlucht bood een perfecte achtergrond voor de foto’s buiten. Ook was het licht hierdoor niet te hard. Het was een ontspannen dag, waarbij alle betrokken partijen goed samenwerkten.

Ze wilde met deze shoot laten zien dat je, ook met traditionele elementen, een bruiloft kunt organiseren die past bij een meer alternatief stel.

Het is hierbij zaak te kiezen voor details die het traditionele voorbijgaan en de sfeer die je voor ogen hebt naar voren halen. Je kunt bijvoorbeeld prima slagen bij een traditionele bruidsmodezaak. Door opvallende accessoires te kiezen maak je de outfit ‘eigen’ en kun je er je stempel op drukken.

Omdat ze met deze shoot haar bedrijf en stijl wilde laten zien, koos ze ervoor haar merkkleuren paars en zeegroen dominant te laten zijn in het kleurenpalet. Hieraan voegde ze accenten in zwart en zilver toe.

Leuk detail: er zaten wat gasten op het terras en natuurlijk liepen er ook mensen door het park. Nadat meerdere personen Demy en Guido hadden gefeliciteerd, zijn we maar gestopt met uitleggen dat het een fotoshoot was 😉

Betrokken leveranciers:

Planning, styling & bloemstuk: Jojo’s Weddings & Events
Fotograaf: Paul Rous
Locatie: Brasserie De Boerderij
Modellen: Demy Rijken & Guido Janssen
Haar & make-up: Colorful Femke
Jurk: Bridalstar via De Sluier Bruidsmode
Schoenen: Party-shoes
Jasje: AIM your WEDDING
Pak: Tailormade Suits
Ringen: Trouwringen Voordeel
Sieraden & bedankjes: How Lucky!
Drukwerk: Love Letterpress
Boeket & corsage: Bloemenboetiek Daphne
Taart: Droomtaarten
Trouwambtenaar: Toffe Babs
Bakjes: Be Sweet Today
De motor werd privé beschikbaar gesteld.

Deze styled shoot is gepubliceerd in editie 7 van Outrageous Bride magazine.

Meer nieuws + blogs