Beleef jullie Bruiloft

Jullie bruiloft is uniek. Marieke van Beleef jullie Bruiloft vertelt met haar trouwfoto’s graag júllie persoonlijke verhaal. Hiervoor gaat zij altijd op zoek naar de intieme momenten tussendoor, het echte leven, dat wat typerend is voor jullie als bruidspaar.

Haar trouwreportages geven een prachtig document van de dag. De trouwreportages zijn inclusief een mooi trouwalbum. Daarmee kun je jullie bijzondere trouwdag samen nog vaak over doen. Een uniek fotoalbum van jullie trouwdag, vol speelse en intieme momenten. Ook met een knipoog.

Het is de echtheid, de diepgang en het contact met mensen waar Marieke van houdt. Op een bruiloft komt alles samen wat haar als trouwfotograaf inspireert. Ze wilt haar bruidsparen en hun dierbaren leren kennen en blijven herinneren. Met deze persoonlijke eigenschappen kunnen jullie ervan uitgaan dat er naar de wensen geluisterd wordt. En dat jullie mogen zijn wie je bent. Zonder fratsen en poespas.

Het echte leven op zijn allermooist vastgelegd door Marieke van Beleef jullie Bruiloft. Bijzondere trouwfoto’s gegarandeerd!

 

Beleef jullie Bruiloft

Adres: Borgersstede 6a 5131 NX Alphen
Telefoonnummer: 0624937503

Bezoek de website >