Jojo’s Weddings and Events

Jullie willen trouwen, maar zijn wars van tradities en heersende trends. Hoe frustrerend is het dan om geen leveranciers te kunnen vinden die jullie visie snappen en kunnen leveren wat jullie zoeken? Nagenoeg alles is zoet, braaf en boho. Niet iets waar je als stoere rocker of kleurrijk type op zit te wachten. Waar zijn die creatieve leveranciers die net als jullie niet in een hokje te plaatsen zijn?

Daarnaast hebben jullie ook simpelweg niet de tijd om tientallen leveranciers uit te pluizen om te kijken of ze mogelijk geschikt zijn voor jullie grote dag. Je kunt je tijd wel beter besteden!

Voor beide situaties heb ik de ideale oplossing: Jojo’s Weddings & Events!

Waar de meeste mensen in de stress schieten van een grote to do lijst, schep ik graag orde in de chaos en zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Jullie blijven natuurlijk betrokken bij het maken van alle beslissingen, maar het gedoe van het uitzoeken en regelen neem ik jullie uit handen. Zo hoeven jullie je nergens druk om te maken en kunnen jullie optimaal genieten van de voorbereiding en de dag zelf.

Jullie bruiloft is de ideale gelegenheid om jullie stijl en persoonlijkheid te laten spreken. Daarom put ik uit mijn uitgebreide netwerk van leveranciers om dat plaatje tot leven te laten komen. Door creatief mee te denken wordt jullie bruiloft een dag die van begin tot eind jullie schreeuwt.

Jojo’s Weddings and Events

Adres: Singravenlaan 31-2 6825BG Arnhem
Telefoonnummer: 0614664972

Bezoek de website >