Wool and Water

Wool & Water is een uniek vlinderdas-, bretels- en stropdaslabel voor nieuwsgierige, creatieve dromers.

 

Het vieren van individualiteit, uitgedrukt door persoonlijke stijl. Elk item is handgemaakt door Alice in haar tuinatelier in Amsterdam West.

Wool & Water-ontwerpen worden door Alice gebreid met behulp van een met de hand aangedreven huishoudbreimachine (circa 1979), met de hand genaaid en zorgvuldig afgewerkt. Allemaal met duurzame materialen, waarvan de meeste zijn gered van de vuilnisbelt. Als ze goed worden verzorgd, gaan ze een leven lang mee… net als je huwelijk.

 

Een vlinderdas, stropdas of bretels van Wool & Water zijn op maat gemaakte details voor je outfit, een draagbaar symbool van de herinneringen die jullie samen maken op jullie trouwdag, omringd door dierbaren.

 

Kies uit een van de limited edition ontwerpen van Alice of kies voor je eigen op maat gemaakte ontwerp, waarbij jullie kleurenpalet, stijl en persoonlijkheid het creatieve proces leiden. Ook handgeborduurde details zoals jullie trouwdatum behoren tot de mogelijkheden als extra aandenken. En wist je dat je ook een matchende strik voor je huisdier kunt bestellen?!

 

Individualiteit zit hem in de details.

Wool and Water

Adres: Amsterdam
Telefoonnummer: 0683143998

Bezoek de website >