Bekijk de gallery

Lobsters for Life – De Beurs

Op zondag 8 oktober was het dan eindelijk zover. Na ruim een jaar van plannen, contacten leggen en regelen vond Lobsters for Life, Not your average weddingfair plaats. In dit blog een kleine terugblik.

De locatie

In het hart van de Spoorzone ligt het unieke industriële pand van de Hall of Fame, een cultureel epicentrum in Tilburg waar van alles te beleven valt. Deze creatieve vrijplaats biedt ruimte aan verschillende organisaties op het gebied van cultuur en de skatescene. De perfecte locatie voor de eerste editie van de enige écht alternatieve trouwbeurs van Nederland en België.

Wij maakten gebruik van de Concertzaal en Hall90, waarbij bezoekers ook konden genieten van de zon en iets lekkers bij Stoom, de koffiebar in het omgebouwde treinstel.

De standhouders

Wat een brede variatie aan standhouders wilde bij de Lobsters Squad horen! Van kleding tot accessoires, van locatie tot entertainment, van gebak tot bedankje en nog veel meer… De bezoekers werden verwelkomd door een groep enthousiaste, creatieve leveranciers die graag met hen samen willen werken om een echt persoonlijke trouwdag neer te zetten, voor ieder budget.

De bezoekers

Dat er behoefte is aan een platform en aanbod voor meer alternatieve nearly weds bleek al uit de betrokken volgers op onze Instagram en Facebook pagina’s. Maar dat zij in zo grote getale daadwerkelijk naar Tilburg kwam op deze zonnige zondag bewijst voor ons dat we op de goede weg zijn. Een bont gezelschap stond al direct om 11:00 uur bij de ingang om alles in zich op te nemen en de tijd optimaal te benutten. We kregen als reactie onder andere dat men zich zo welkom en gehoord voelde. Ze vertelden ons dat ze blij waren dat er eindelijk een trouwbeurs was waar ze zich thuis voelden en waar hun creativiteit geprikkeld werd.

Daar doen we het voor!

De fashion

Uiteraard wilden wij onze bezoekers inspireren met niet-traditionele looks. Hierbij kon onze Lobster Squad ook mooi voorbeelden laten zien uit hun collecties en diensten.

De looks van onze styled shoot Love Like a Rainbow werden door nieuwe modellen getoond: een prachtige unicorn set van Silvermoon Threads met hoofddeksels van De Vyldre en een headpiece van Rosaluna. Ministrikjes van Wool & Water en schoenen van Party-shoes maakten deze look af. De kleurrijke vintage look bestond uit een groene glitterjurk van Ankii, wederom met schoenen van Party-shoes en een bloemenkroon van Rosaluna, en een maatpak van Urban Bozz.

Ankii en Silvermoon Threads stelden verder nog twee prachtige jurken beschikbaar. Een zwarte glitterjurk van Ankii die werd gecombineerd met een elegant hoofddeksel van De Vyldre. En een romantische gothic look van Silvermoon Threads bestaande uit een strapless jurk en dromerige cape, bekroond met een bloemenkrans van Rosaluna. Ook deze modellen paradeerden als ware topmodellen op de hakken van Party-shoes.

De Vyldre had daarnaast nog twee modellen meegenomen om looks voor bruilofstgasten te tonen, waarbij de nadruk lag op zijn ambachtelijk vervaardigde hoofddeksels. Beide dames vulden de modeshow prachtig aan.

Het entertainment

De modeshow werd begeleid door twee Gearmonkeys van Duece Entertainment & Events. Daarnaast verrasten zij de bezoekers met hun capriolen. Bezoekers konden verder ook hun portret laten tekenen bij Marielle Tekent en gebruik maken van de fotobooth en 360° videobooth van Foto.booth360. Onze modellen lieten enthousiast zien hoe die laatste een toevoeging kan zijn aan ieder feest.

Tot slot

Moe maar voldaan besloten de OG Lobsters Marieke en Jolanda de dag met pizza en prosecco. Mede door de enthousiaste Lobster Squad en de positieve reacties van de bezoekers gaan wij binnenkort aan de slag met het voorbereiden van de volgende editie. Houd daarom deze site en onze socials in de gaten voor updates!

Ook komt er binnenkort een nieuwsbrief aan – schrijf je alvast in!

En geniet ondertussen van alle foto’s in de gallery! Foto’s door Jostijn Ligtvoet Fotografie.

Meer nieuws + blogs