Guido de Bruin startte Krop en Kool met een missie: de cateringwereld verduurzamen. Met het motto 'leave no foodprint' bewijst Krop en Kool dat vegetarische en veganistische catering niet alleen goed is voor de planeet, maar ook ongelooflijk smaakvol en hip kan zijn....
Eten en drinken
Een natje en een droogje zijn onontbeerlijk.
Cheffi’s Pastries
Ik ben Inès Cheffi, eigenaar van Cheffi’s Pastries: waar fantasie, smaak en liefde samenkomen. Mijn taarten en sweets zijn allesbehalve standaard — ze zijn persoonlijk, kleurrijk, en met zorg gemaakt voor álle liefdesverhalen. Met een achtergrond in social work en...
Atelier Sablé
Hoi, ik ben Griet en mijn passieproject is Atelier Sablé, een allergievriendelijke patisserie met een hart voor duurzaamheid. Ik heb als patissier slechts één doel: mensen samenbrengen rond een bijzonder smakelijke en inclusieve desserttafel, ongeacht welke “soort”...
Miss Baksel
Mijn naam is Marjolein en mijn thuisbakkershobby is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf! Waar ik plezier aan ervaar is, andere mensen blij maken met het lekkerste én mooiste gebak. Ik rijd rond in een roze 'taartjes' MINI, om mijn gebak te bezorgen. ...
Zoete Moed
Ik ben Yvette en I LOVE to bake! Van Caramel shortbread – een echte bestseller – tot verschillende cheesecakes en complete boxen met lekkers; mijn toegewijde keukenmachine en ik draaien het allemaal met liefde in elkaar. Een oven vol goddelijke creaties die een...
Lobster’s Pastries
Het was een paar jaar geleden, op een prachtige zomerse dag in mei. Mijn vriend ging op het strand op één knie en vroeg me ten huwelijk. Dolgelukkig zei ik ja: I’ll be your lobster. En dan.. Het organiseren, waar begin je? Over één ding was ik al snel zeker: die...






