Eten en drinken

Een natje en een droogje zijn onontbeerlijk.

Krop en Kool

Krop en Kool

Guido de Bruin startte Krop en Kool met een missie: de cateringwereld verduurzamen. Met het motto 'leave no foodprint' bewijst Krop en Kool dat vegetarische en veganistische catering niet alleen goed is voor de planeet, maar ook ongelooflijk smaakvol en hip kan zijn....

Lees meer
Cheffi’s Pastries

Cheffi’s Pastries

Ik ben Inès Cheffi,  eigenaar van Cheffi’s Pastries: waar fantasie, smaak en liefde samenkomen. Mijn taarten en sweets zijn allesbehalve standaard — ze zijn persoonlijk, kleurrijk, en met zorg gemaakt voor álle liefdesverhalen. Met een achtergrond in social work en...

Lees meer
Atelier Sablé

Atelier Sablé

Hoi, ik ben Griet en mijn passieproject is Atelier Sablé, een allergievriendelijke patisserie met een hart voor duurzaamheid. Ik heb als patissier slechts één doel: mensen samenbrengen rond een bijzonder smakelijke en inclusieve desserttafel, ongeacht welke “soort”...

Lees meer
Miss Baksel

Miss Baksel

Mijn naam is Marjolein en mijn thuisbakkershobby is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf! Waar ik plezier aan ervaar is, andere mensen blij maken met het lekkerste én mooiste gebak. Ik rijd rond in een roze 'taartjes' MINI, om mijn gebak te bezorgen.  ...

Lees meer
Zoete Moed

Zoete Moed

Ik ben Yvette en I LOVE to bake! Van Caramel shortbread – een echte bestseller – tot verschillende cheesecakes en complete boxen met lekkers; mijn toegewijde keukenmachine en ik draaien het allemaal met liefde in elkaar. Een oven vol goddelijke creaties die een...

Lees meer
Lobster’s Pastries

Lobster’s Pastries

Het was een paar jaar geleden, op een prachtige zomerse dag in mei. Mijn vriend ging op het strand op één knie en vroeg me ten huwelijk. Dolgelukkig zei ik ja: I’ll be your lobster. En dan.. Het organiseren, waar begin je? Over één ding was ik al snel zeker: die...

Lees meer